ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Περιοδεία του Νίκου Ηγουμενίδη σε χωριά του Δήμου Γόρτυνας

 

Σε χωριά του Δήμου Γόρτυνας περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης. Σε μια σειρά επαφών με απλούς πολίτες, παραγωγούς, εμπόρους και φορείς της περιοχής, ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βουλευτής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, να ακούσει τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους της περιοχής, αλλά και να τονίσει την ανάγκη να συγκροτηθεί μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση μακράς πνοής.

 

Στα πλαίσια της περιοδείας αναδείχθηκε ως ένα από τα κύρια ζητήματα της περιοχής το Φράγμα της Πλακιώτισσας και οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο έργο με ευθύνη της σημερινής Κυβέρνησης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη να στηριχθούν ο αγροτικός, παραγωγικός και εμπορικός κόσμος της περιοχής που ταλανίζεται από τις επιπτώσεις της ακρίβειας και της αδράνειας της Κυβέρνησης.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης τόνισε για το φράγμα ότι «η Κυβέρνηση θα έπρεπε ήδη να είχε άρει όλες τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που αφορούν το φράγμα ως ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας για την περιοχή, όπως και να αναπτύξει ένα οργανωμένο σχέδιο για τους υδάτινους πόρους του Νομού Ηρακλείου», ενώ συνολικά για τις ανάγκες της περιοχής και σε όλα τα χωριά του Δήμου Γόρτυνας όπου βρέθηκε ο Νίκος Ηγουμενίδης σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να είχε ήδη στηρίξει την περιοχή με παρεμβάσεις συγκεκριμένες και να μην έχει επιτρέψει την εικόνα εγκατάλειψης με το κύμα ακρίβειας να σαρώνει την περιοχή και να συρρικνώνει το εισόδημα». Ο υποψήφιος βουλευτής σημείωσε ότι «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι εφαρμόσιμο, κοστολογημένο και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της περιοχής με άμεσα μέτρα ανακούφισης και μια σειρά δεσμεύσεων που αφορούν τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και τη στήριξη του παραγωγικού και εμπορικού κόσμου».

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 30.4.2023

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε