“Λέμε όχι στα εμπόδια στη γνώση που επιχειρεί η Κυβέρνηση”, τόνισε σήμερα στο μαζικό και δυναμικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο ο Νίκος Ηγουμενίδης

Το παρών στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο έδωσε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης. Ο βουλευτής συμμετείχε στη συγκέντρωση και στην πορεία που ακολούθησε, ενώ συνομίλησε με αρκετούς εκπαιδευτικούς, φοιτητές και τους ανθρώπους της εκπαίδευσης που βρέθηκαν σήμερα στη μαζική συγκέντρωση ενάντια στις πολιτικές συρρίκνωσης της δημόσιας Παιδείας. Ο Νίκος Ηγουμενίδης με την αφορμή της δυναμικής κινητοποίησης δήλωσε:

«Η Κυβέρνηση επιχειρεί με κάθε τρόπο να βάλει εμπόδια στη γνώση. Με την αξιολόγηση, με το κλείσιμο τμημάτων και σχολών, με την ιδιωτικοποίηση νευραλγικών τμημάτων της δημόσιας εκπαίδευσης και με τη συστηματική υποχρηματοδότηση, με το κυνήγι απέναντι στους εκπαιδευτικούς που απεργούν. Λέμε σήμερα ένα δυνατό όχι σε μια πολιτική που θέλει να βάλει ταξικούς φραγμούς στην εκπαίδευση. Λέμε ναι σε ένα σύγχρονο και υψηλής ποιότητας δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο για όλους».

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε