ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επικοινωνία και με τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου για την πλήρη απασχόληση των εργαζόμενων στον τομέα

Εκ νέου επαναφέρει στη Βουλή τα αιτήματα του Σωματείου Πτυχιούχων Χειριστών και Βοηθών Μηχ/Έργου Ν. Ηρακλείου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με αναφορά προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Εσωτερικών, Οικονομικών και Υγείας. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής κατέθεσε έγγραφο του Σωματείου Πτυχιούχων Χειριστών και Βοηθών Μηχ/ Έργου Ν. Ηρακλείου – σε συνέχεια της απάντησης της προηγούμενης αναφοράς που κατατέθηκε στους αρμόδιους Υπουργούς.

Με το έγγραφο, το Σωματείο του Ν. Ηρακλείου επανέρχεται στο θέμα της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας, στο θέμα των αδειών, στην υπαγωγή των χειριστών μηχανημάτων έργου στο συνταξιοδοτικό καθεστώς των ΒΑΕ, καθώς και στο ζήτημα επίσπευσης των ιατρικών εξετάσεων των χειριστών μηχανημάτων έργου – δηλαδή στα ζητήματα που απασχολούν το σωματείο.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι μετά και την πρόσφατη συνάντηση στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο με τον γραμματέα και με τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Μανώλη Φανταουτσάκη, ο Νίκος Ηγουμενίδης επικοινώνησε με τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου ώστε με την πλήρη έναρξη του αεροδρομίου να έχουν ξανά πλήρη απασχόληση οι εργαζόμενοι των χειριστών και βοηθών μηχ/έργου που όλο αυτό το διάστημα παραμένουν χωρίς έσοδα και αποκλεισμένοι από τα μέτρα της Κυβέρνησης.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 17.6.2020

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε