ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με εργαζόμενους των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας – παρουσία του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου
 
Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης συναντήθηκε σήμερα στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο με εργαζομένους του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την Αντιπυρική Προστασία των Δασικών Οικοσυστημάτων της χώρας. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς.
 
Στα πλαίσια της προγραμματισμένης συνάντησης συζητήθηκε η δίκαιη και αναγκαία παράταση των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και τα ειδικά θέματα των 8μηνων συμβάσεων.
 
Ειδικά για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για την Αντιπυρική Προστασία των Δασικών Οικοσυστημάτων της χώρας ο Νίκος Ηγουμενίδης σημείωσε το δίκαιο αίτημα της παράτασης, καθώς και ότι κρίνεται αναγκαίο να συνεχιστεί το έργο κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και να μην μείνει ο νομός Ηρακλείου χωρίς εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο πλέον προσωπικό, το οποίο και εξυπηρετεί πάγιες και ειδικές ανάγκες.
 
Η σημερινή συνάντηση αποτελεί τη συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων του βουλευτή με τους εργαζόμενους των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας και των επαφών του με τα συναρμόδια Υπουργεία.
 
Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις επαφές με τα Υπουργεία στην κατεύθυνση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εργαζόμενοι Γιώργος ΒασιλάκηςΒασιλική Μπάντρα και Πηνελόπη Κυριακάκη.
 
Το Γραφείο Τύπου
Ηράκλειο, 4.2.2019
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε