ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Ελλήνων Ρομ «Η Ελπίδα» πραγματοποίησαν από κοινού ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης  και ο επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» Ηλίας Λυγερός.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου του Νίκου Ηγουμενίδη στο Ηράκλειο και εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Θανάσης Κατσαρής και ο Παναγιώτης Καλαμιώτης. Επίσης στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο Λεωνίδας Δρανδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν όλα τα τελευταία δεδομένα και οι παρεμβάσεις που αφορούν στο ζήτημα του καταυλισμού. Ο Νίκος Ηγουμενίδης και ο Ηλίας Λυγερός ενημέρωσαν τον Σύλλογο για τα επόμενα βήματα και τις παρεμβάσεις σε Δήμο και Περιφέρεια.

Επιπλέον, τέθηκε το ζήτημα της ουσιαστική βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης αλλά ζητήματα ένταξης των Ρομά. Επισημαίνεται επίσης ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της πολύ πρόσφατης συνάντησης στο Ηράκλειο του πρ. Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Σύλλογο και σε συνέχεια των τελευταίων επαφών του Νίκου Ηγουμενίδη με την αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 1.2.2019

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε