ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρών ο Νίκος Ηγουμενίδης στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης”

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης παρευρέθηκε σήμερα στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του αεροδρομίου Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης”. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σπίρτζη και του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, κ. Γιάννη Δραγασάκη.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης συμμετείχε στις σημερινές συσκέψεις εργασίας που προηγήθηκαν των εγκαινίων, ενώ στο περιθώριο των εγκαινίων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι η νέα πτέρυγα του αεροδρομίου είναι ένα θετικό έργο που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Κρήτης. Είναι σοβαρό δείγμα γραφής απέναντι σε όσους σχεδίαζαν επί χρόνια χωρίς κανένα χειροπιαστό έργο και απέναντι στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για το έργο αυτό.

Επιτρέψτε μου επίσης να πω ότι οι υπόλοιπες εκκρεμότητες στο “Νίκος Καζαντζάκης” πρέπει να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς και χωρίς χρονοτριβές. Μεταξύ αυτών, ο χώρος στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων, η παραχώρηση εξωτερικών χώρων για αίθουσα VIP,  καθώς και η “γωνιά”  – δομή υγείας του αεροδρομίου (ιατρείο, φαρμακείο, χώρος ανάπαυσης προσωπικού, αίθουσα βραχείας νοσηλείας, σταθμός ΕΚΑΒ).

Είναι εργασίες που η εκτέλεση τους δεν επηρεάζεται από την τουριστική κίνηση και επομένως πρέπει άμεσα να προχωρήσουν, με στόχο να έχουμε ένα αεροδρόμιο αντάξιο μιας πύλης εισόδου εκατομμυρίων τουριστών στη χώρα μας”

1 2 3 4 5 6 7 8

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε