ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

 

Με επιτυχία συνεχίζονται σε όλο το Νομό οι εξορμήσεις των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ και των υποψηφίων Βουλευτών/τριών.

Η περιοδεία  του Χ. Σπίρτζη, μετά τη Μεσαρά, συνεχίστηκε στους κατοίκους του σεισμόπληκτου Αρκαλοχωρίου, όπου το κλιμάκιο μαζί με συντρόφους της Ο.Μ Μινώα, συναντήθηκε με πολίτες που ζουν επί 2 και πλέον χρόνια στον καταυλισμό και το σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Βιάννο όπου είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο κο Σταυρακάκη και υπηρεσιακούς Φορείς.

Άλλα κλιμάκια υποψηφίων Βουλευτών/τριών σε συνεργασία με τις τοπικές Ο.Μ, επισκέφτηκαν τον Προφήτη Ηλία, και την Επισκοπή, ενώ οι Ο.Μ της πόλης συνεχίζουν καθημερινά τη διανομή των φυλλαδίων με το πρόγραμμα του κόμματος, σε λαϊκές αγορές και συνοικίες της πόλης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα ακρίβειας, κόκκινων δανείων κλπ.

Σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 κλιμάκιο του κόμματος θα επισκεφτεί στις  9:00 την  αγορά Καστελίου και στις 10πμ   Περιοδεία στην λαϊκή και στο εμπορικό κέντρο Αρκαλοχωρίου  και στην συνέχεια συζήτηση στην καφετέρια Κλάσικο.

Οι επισκέψεις αυτές δίνουν την ευκαιρία να συζητηθεί εκτενώς το πρόγραμμα του κόμματος, να ακουστούν τα προβλήματα της κάθε περιοχής και φυσικά να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η επίσκεψη του Προέδρου Α. Τσίπρα στο Ηράκλειο την Τρίτη 20/06/2023 όπου θα μιλήσει στην Πλατεία Ελευθερίας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε