[Φωτογραφίες] Σειρά επαφών και συναντήσεων του Νίκου Ηγουμενίδη μέσα στο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου 2018

Μετά από προηγηθείσες συναντήσεις με αρμόδιους παράγοντες των Υπουργείων για σειρά θεμάτων του Νομού Ηρακλείου, ο Νίκος Ηγουμενίδης κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου (3 και 4 Φεβρουαρίου 2018) επισκέφτηκε, όπως είχε δεσμευτεί, εκ νέου περιοχές του νομού, ενημερώνοντας παραγωγικούς φορείς και συλλόγους για ζητήματα που είχαν τεθεί στον ίδιο το προηγούμενο διάστημα.

Μεταξύ άλλων περιοχών, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης  βρέθηκε σε Γαρίπα, Δεμάτι, Άγιο Βασίλειο Πεδιάδος και Αρχάνες, ενώ πραγματοποίησε εποικοδομητικές συναντήσεις με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης,  με τους μελισσουργούς Ηρακλείου, τον αγροτικό οικοτεχνικό συνεταιρισμό γυναικών Αγίου Βασιλείου και την ομάδα των σταφυλοπαραγωγών στις Αρχάνες.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το διήμερο επισκέψεων του Νίκου Ηγουμενίδη:

Demati2

Εποικοδομητική και ζωντανή συζήτηση στο Δεμάτι.

 

garipa2

Στη Γαρίπα. Στο τραπέζι των συζητήσεων οι προηγηθείσες παρεμβάσεις και απαντήσεις από αρμόδια Υπουργεία, με ζωντανό το ενδιαφέρον από κατοίκους και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

meli5

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης

5

Με τον αγροτικό οικοτεχνικό συνεταιρισμό γυναικών Αγίου Βασιλείου

meli8 meli9meli2 meli4 meli1 Demati5 Demati4synetairismos

2018-02-04T14:30:02+00:00Φεβρουάριος 4th, 2018|Uncategorized, Δελτία Τύπου, Κρήτη|
Το nigoumenidis.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Ρυθμίσεις Ok