Στο Αρκαλοχώρι για τον ΟΦΑ και τα εγκαίνια του νέου βιολογικού

και στην  Αγία Πελαγία για το 13ο συνέδριο  “Αλουμίνιο και Κατασκευές” με θέμα τη σημασία του τουρισμού στις μέρες μας

thumbnail (8)Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Φιλάθλων Αρκαλοχωρίου. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος ΔΣ ΟΦΑ κ. Μανόλης Μεταξάκης, το μέλος ΔΣ ΟΦΑ κ. Γιώργος Μελεμένης και η υπεύθυνη ακαδημιών ΟΦΑ κα Χριστίνα Κυριακάκη. Ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες, τις επιδόσεις, καθώς και τις ανάγκες του Ομίλου, μέσα από μια εποικοδομητική συνομιλία με τους υπεύθυνους του ιστορικού Ομίλου που δραστηριοποιείται από το 1960.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ηγουμενίδης παρέστη στα εγκαίνια του νέου βιολογικού στο Αρκαλοχώρι και συγκεκριμένα στα εγκαίνια του έργου «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης & Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Αρκαλοχωρίου. Στα πλαίσια των εγκαινίων από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και την  Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Μινώα Πεδιάδας, ο βουλευτής του Ν. Ηρακλείου επισκέφτηκε την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων, δυναμικότητας 7.500 ισοδύναμων κατοίκων σε χρονικό ορίζοντα 20 και πλέον ετών, τονίζοντας τη σημασία του έργου και την προτεραιότητα της Κυβέρνησης για την χρηματοδότηση έργων και δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αργότερα, μετέβη στην Αγία Πελαγία και απηύθυνε χαιρετισμό στο 13ο Συνέδριο «Αλουμίνιο και Κατασκευές» και στην Εσπερίδα «Time for Τourism –Προσεγγίζοντας ένα κοινό όραμα». Κατά την τοποθέτηση του, ο βουλευτής Ηρακλείου και συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, συμφωνώντας με τον τίτλο της εσπερίδας: “Πράγματι σήμερα «είναι η ώρα του τουρισμού». Σήμερα, πιο σοβαρά και επιτακτικά από ποτέ, μπαίνει στο τραπέζι της συζήτησης αλλά και σε εφαρμογή το θέμα «επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου», ή αλλιώς το αίτημα «12 μήνες τουρισμός» ή πιο απλά «τουρισμός όλο το χρόνο». Μια πτυχή που φυσικά αφορά και τις κατασκευές, το ξενοδοχειακό χώρο και τον τομέα της ενέργειας, αλλά και όλους τους παραγωγικούς κλάδους.”.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 21.10.2017

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε