ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με την νέα Συντονίστρια, με τον Σύλλογο Εργαζομένων και επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτ. Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Αποστόλου για το θέμα του κτιρίου με τον αμίαντο

 

Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής του Ν.Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

image1Ο Νίκος Ηγουμενίδης συνάντησε στο γραφείο της την νέα Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κα Μαρία Κοζυράκη, με την οποία συνομίλησε για αρκετή ώρα για τα θέματα της δημόσιας διοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα της.

image2

IMG_0606

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφτηκε διευθύνσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και συνομίλησε αναλυτικά με τους εργαζόμενους, ενώ είχε πολύ εποικοδομητική συνάντηση σε μια σειρά από θέματα με τον Ενιαίο Σύλλογο Εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Επιπλέον, με αφορμή και την επίσκεψη στους χώρους της Αποκεντρωμένης, ο βουλευτής Ηρακλείου ενημερώθηκε και είδε από κοντά το κτίριο που αφορά στην υπόθεση παρουσίας ινών χρυσοτίλου και για το οποίο έχει ο ίδιος πρόσφατα καταθέσει αναφορά στη Βουλή.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο βουλευτής Ηρακλείου επικοινώνησε για το θέμα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Αποστόλου από τον οποίο έλαβε την διαβεβαίωση για την άμεση και οριστική διευθέτηση του θέματος του κτιρίου.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 1.6.2017

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε