ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα Νίκου Ηγουμενίδη πριν την κάλπη: «Για μια Ελλάδα που δεν θα μοιάζει σε τίποτε με το χθες!»

 

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Ηγουμενίδη λίγο πριν την κάλπη της Κυριακής 21ης  Μαΐου:

Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Για αξιοπρέπεια, για την αλλαγή. Για να μη χρειάζεται να βάζει ο ασθενής το χέρι στη τσέπη για την υγεία του. Για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς που δεν θα νιώθει κανένας μόνος του. Για ένα κράτος των πολλών και όχι των συγγενών και των φίλων. Ψηφίζουμε για περισσότερη Δημοκρατία και όχι για παρακολουθήσεις ακόμη και των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων. Για να μπει ένα τέλος στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια. Για να φύγουν οι 35άρηδες από τα παιδικά τους υπνοδωμάτια. Για πρόσβαση όλων στα αγαθά του νερού και της ενέργειας. Για ένα κράτος που θα επενδύει στην έρευνα και όχι στην πανεπιστημιακή αστυνομία. 

Σε αυτή την προσπάθεια κάθε ψήφος μετράει. Πάμε κάλπη! Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές! Ψηφίζουμε για «Δικαιοσύνη Παντού». Για μια Ελλάδα που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το χθες!

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 19.5.2023

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε