Εγκαινιάστηκε το κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στο Ηράκλειο. Πλήθος κόσμου, παλμός και  αποφασιστικότητα για τη νίκη στις εκλογές. Βασικός ομιλητής ο Ευρωβουλευτής Π. Κόκκαλης, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά και στις προοπτικές που ανοίγονται από μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.

Το διακύβευμα των εκλογών: Η αναγκαιότητα αλλαγής. Απέναντι στην αβίωτη πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ αντιτάσσει την εναλλακτική λύση της προοδευτικής δημοκρατικής διακυβέρνησης, με ένα πρόγραμμα για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και τη δημοκρατική αναδιοργάνωση της κράτους και των θεσμών. Ο Συντονιστής της Ν.Ε Ηρακλείου Δ . Κλαράκης, τόνισε ότι: «“Το νησί μας σηματοδότησε όλες τις πολλές αλλαγές, από το ’81. Αυτό θα γίνει και τώρα. Θα μπει στο χρονοντούλαπο η δεξιά. Κλείνουμε τηλεοράσεις και αυτιά στις δημοσκοπήσεις και δουλεύουμε ώστε να μην υπάρξει ούτε μια ψήφος χαμένη».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές /τριες στο Νομό μας: Γιώργος Αρμουτάκης, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Χρυσάνθη Καμπουράκη, Φαίδρα Καρούτσου, Κορνηλία Μακρή, Χάρης Μαμουλάκης, Γιάννης Μανουράς, Μαρία Μαρή, Βασίλης Σμπώκος και Κατερίνα Τσουκαλά.

Η ανάγνωση των μελών της πολυπληθούς Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής στο Νομό μας, που αποτελείται από προσωπικότητες σε κάθε χώρο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, ιστορικά στελέχη της αριστεράς, του συνδικαλισμού και των κινημάτων, ολοκλήρωσε την εκδήλωση.

Ακολούθησε μουσική εκδήλωση, με συγκρότημα του Ζαχαρία Ρακιντζάκη.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε