ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην τελετή θεμελίωσης του Αθλητικού Κέντρου στην Αγία Αικατερίνη ο Νίκος Ηγουμενίδης

 

Στην τελετή θεμελίωσης του Αθλητικού Κέντρου στην συνοικία της Αγίας Αικατερίνης έδωσε το παρών ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης. Την σεμνή και λιτή τελετή αγιασμού θεμελίωσης διοργάνωσε ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης στο χώρο ανέγερσης του αθλητικού κέντρου στην Αγία Αικατερίνη με την παρουσία των τοπικών αρχών και κατοίκων της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκε από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μηνά Μαυροειδή και η συμβολή του Νίκου Ηγουμενίδη και οι παρεμβάσεις του επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019 ώστε να υπερβληθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να προχωρήσει η δωρεάν παραχώρηση ακινήτου από τον ΟΑΕΔ στο Δήμο Ηρακλείου για την ανέγερση του Αθλητικού Κέντρου Αγίας Αικατερίνης.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μηνά Μαυροειδή για την διαχρονική συνεισφορά και επιμονή του υπέρ της συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης και αναφέρθηκε στη σημασία του έργου για την περιοχή. Ο Νίκος Ηγουμενίδης σε δήλωση του τόνισε ότι «μετά από πολύ κόπο και επιμονή, μπαίνει ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση αθλητικής δομής σε όφελος μιας σημαντικής συνοικίας του Ηρακλείου, της Αγίας Αικατερίνης. Με αυτό το συμβολικό και πραγματικό τρόπο αποτυπώνεται η βούληση και των τοπικών παραγόντων αλλά και της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε τον δρόμο για ανέγερση κοινωνικών δομών υπέρ των τοπικών κοινωνιών. Είναι ένα διαφορετικό δείγμα γραφής που δεν αφήνει σημαντικά οικόπεδα να ερημώνουν και ικανοποιεί το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την αναβάθμιση της περιοχής προς όφελος οικιστών και πολιτών».

Το Γραφείο Τύπου

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε