Νίκος Ηγουμενίδης: Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Με την αφορμή της σημερινής παράστασης διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στο Ηράκλειο, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Στη σκιά ενός μεγάλου σκανδάλου που αφορά την διαρροή προσωπικών δεδομένων μαθητών και εκπαιδευτικών -μετά και την θέση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων-  η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας οφείλει τουλάχιστον να δώσει επαρκείς εξηγήσεις και να προστατεύσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε όλα τα επίπεδα: Να καλύψει όλα τα κενά, που παρά το ότι πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τα 100 στο Νομό Ηρακλείου σε όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών. Να μην αφήσει κανέναν μαθητή που το δικαιούται χωρίς πλήρη παράλληλη στήριξη, ΕΒΠ και νοσηλευτές. Να προχωρήσει άμεσα τη μεγάλη φάση προσλήψεων αναπληρωτών όλων των ειδικοτήτων. Με μια κουβέντα, η ηγεσία του Υπουργείου να αναλάβει τις ευθύνες της και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε