Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Να παραμείνει ανοιχτό το κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στο Τυμπάκι

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης ζητούν να ενημερωθούν αν επίκειται αναστολή λειτουργίας του Τραπεζικού Καταστήματος της  Εθνικής Τράπεζας στο Τυμπάκι

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για τη συνέχιση της λειτουργίας του Τραπεζικού Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας (Ε.Τ.Ε.) στο Τυμπάκι, προχώρησαν οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας από κοινού σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Το τελευταίο διάστημα, παρατηρούνται αρνητικές μεταβολές, στον χάρτη των Τραπεζικών Καταστημάτων σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με συρρίκνωση του δικτύου αυτών. Σε πρόσφατη ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας, γίνεται λόγος για κλείσιμο είκοσι πέντε (25) Καταστημάτων, μεταξύ των οποίων και αυτό του Τυμπακίου.

Αδιαμφισβήτητα, μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θα κληθούν να αναζητήσουν εξυπηρέτηση σε άλλα καταστήματα, με κοντινότερο το Κατάστημα Μοιρών.

Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού δεν κατέχει ψηφιακές δεξιότητες, γεγονός που συνεπάγεται την ανάγκη φυσικής παρουσίας του πελάτη στα καταστήματα και άρα μετακίνησης του.

Η προσβασιμότητα μάλιστα στο Κατάστημα της Ε.Τ.Ε. Μοιρών, σε συνεχή και αποκλειστική βάση, είναι απολύτως προβληματική και δαπανηρή  για τους κατοίκους του Τυμπακίου, δεδομένης της απόστασης και της έλλειψης τοπικής συγκοινωνίας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε