Συνέντευξη στο “Ράδιο 98,4” και στην δημοσιογράφο Αγγέλα Δουλγεράκη για τα θέματα της υγείας έδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Η Κυβέρνηση αδιαφορεί σκοπίμως για την μόνιμη ενίσχυση της λειτουργίας των ΤΟΜΥ, δηλώνει ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης μετά τη συνάντηση του με το Σωματείο Εργαζομένων ΤΟΜΥ 7ης ΥΠΕ.

Στην ατζέντα τα θέματα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και της λειτουργίας των Τοπικών Μονάδων Υγείας στην Κρήτη κι οι πραγματικές δυνατότητες τους για την απρόσκοπτη εξω-νοσοκομειακή πρόσβαση όλων των πολιτών στις δημόσιες δομές υγείας.

“Στην πραγματικότητα η Κυβέρνηση σκοπίμως αδιαφορεί για τις ΤΟΜΥ και για τον ρόλο τους στην ολοκληρωμένη φροντίδα υγεία σε επίπεδο κοινότητας. Ο κ. Μητσοτάκης το ομολόγησε πλέον και κυνικά: Στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει την σταδιακή απεμπλοκή του κράτους από τις δομές υγείας ιδιωτικοποίηση της υγείας. Το μήνυμα όμως που στέλνει η κοινωνία είναι άλλο, όπως άλλος είναι και ο ρόλος των ΤΟΜΥ για τις ανάγκες της κοινωνίας”, υπογράμμισε.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε