6/5/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική εξόρμηση σε χώρους δουλειάς από την ΟΜ Αλικαρνασσού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Εξόρμηση σε χώρους δουλειάς, προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για τον εργασιακό μεσαίωνα, που προωθεί με νομοσχέδιο η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πραγματοποίησαν μέλη της Οργάνωσης Μελών Αλικαρνασσού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Τα στελέχη του κόμματος, μαζί με τους βουλευτές του νομού Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη, μετέβησαν στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου και επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις των ΕΛΤΑ, καθώς επίσης εργοστασιακές και βιοτεχνικές μονάδες.

Οι εργαζόμενοι υποδέχθηκαν ένθερμα το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όσα είπαν οι βουλευτές, σχετικά με το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, το οποίο στοχεύει στο να καταργήσει στην πράξη το 8ωρο εργασίας, να αυξήσει τις υπερωρίες, να διαλύσει το ΣΕΠΕ και να καταλύσει ουσιαστικά ακόμη και το σημαντικότερο μέσο δράσης των ανθρώπων του μόχθου, το δικαίωμά τους στην απεργία.

Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσαν επίσης τους εργαζόμενους στη σημερινή κινητοποίηση για την Εργατική Πρωτομαγιά και εξήγησαν την ανάγκη να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στα νεοφιλελεύθερα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το αντεργατικό νομοσχέδιο δεν θα περάσει!

«Όχι» στη φθηνή και ελαστική εργασίας!

«Όχι» στην κατάργηση του 8ωρου!

Ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια!

Το γραφείο Τύπου

της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου

του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε