Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην υλοποίηση του Β.Ο.Α.Κ.

Στο φλέγον ζήτημα του σχεδιασμού της υλοποίησης του Νέου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), επανέρχονται οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Μανόλης Θραψανιώτης, Χάρης Μαμουλάκης και Παύλος Πολάκης, καταθέτοντας κοινή αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, την Επιστολή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κρήτης.

Η Π.Ε.Δ. με την επιστολή αυτή θέτει επί τάπητος όλα τα αναγκαία συμπληρωματικά έργα και προτείνει τις χρηματοδοτικές πηγές και πλαίσια που μπορούν να εξασφαλίσουν την σταθερή και απρόσκοπτη χρηματοδότηση του Νέου Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), με σκοπό την έγκαιρη ολοκλήρωση, συμπλήρωση και λειτουργία του, ζητώντας παράλληλα άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση στα θέματα σχεδιασμού και προγραμματισμού, αλλά και συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για τον λόγο αυτό.

Οι βουλευτές ζητούν από τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει άμεσα τις προτάσεις και τα αιτήματα της Π.Ε.Δ.  και να ενημερωθούν για τις σχετικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε