Συνέντευξη Νίκου Ηγουμενίδη στο “Ράδιο 98,4” και στην Αγγέλα Δουλγεράκη για το ζήτημα των εμβολιων και τον “εξαναγκασμό” ηλικιωμένων να κάνουν το εμβόλιο μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης επισημαίνει ταυτόχρονα ότι με  έγγραφο προς τους ιδιώτες γιατρούς ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου καλεί εθελοντικά τα μέλη του να στελεχώσουν τα εμβολιαστικά κέντρα, όπως αποκάλυψε στον 98.4 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης δείχνοντας το βαθμό προχειρότητας της Κυβέρνησης απέναντι στο θέμα του εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού.

«Σήμερα αρκετοί κάτοικοι ορισμένων περιοχών του Νομού Ηρακλείου υποχρεώνονται να κλείνουν ραντεβού σε περιοχές πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους ενώ πολλοί είναι εκείνοι που για αυτό το λόγο τελικά δεν κλείνουν το ραντεβού και αναγκάζονται να περιμένουν» προσθέτει, καθώς 95χρονος από τη Βιάννο, για παράδειγμα, κλήθηκε να εμβολιαστεί στο Αρκαλοχώρι και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο Καστέλι.

«Η Κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο: Εμβολιασμό των ηλικιωμένων ανθρώπων στον τόπο κατοικίας τους, καθώς η προχειρότητα και η αδυναμία της Κυβέρνησης να δώσει λύσεις σήμερα λειτουργούν σε βάρος των πολιτών και της δημόσιας υγείας. Έστω και τώρα, η Κυβέρνηση ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», τόνισε ο βουλευτής.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε