ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νίκος Ηγουμενίδης για το Κλειστό Γυμναστήριο στο Τυμπάκι: «Δεν ενδιαφέρουν οι επικοινωνιακές φούσκες του Υπουργείου»

Σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις από πλευράς του Υπουργείου Αθλητισμού για το Κλειστό Γυμναστήριο στο Τυμπάκι, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ηγεσία του σημερινού Υπουργείου Αθλητισμού επιλέγει συστηματικά να εμφανίζει -ως δικά της- έργα που δρομολογήθηκαν από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταίο παράδειγμα το Κλειστό Γυμναστήριο στο Τυμπάκι που επί Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, το 2019, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ικανοποιώντας ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Μεσαράς.

Επομένως, η «υιοθέτηση» από πλευράς Υπουργείου ότι το έργο είναι προϋπολογισμού 2.890.000 ευρώ και με χρηματοδότηση εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είναι πράξη ήδη διασφαλισμένη και γνωστή από τον Ιούνιο του 2019. Από τότε μέχρι σήμερα, δυστυχώς, μεσολάβησε με ευθύνη του Υπουργείου 1μιση έτος μέχρι την σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης.

Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο της Μεσαράς είναι να ανοίξουν για το κοινό οι πόρτες του Γυμναστηρίου. Δηλαδή η υλοποίηση του έργου και όχι οι επικοινωνιακοί χειρισμοί του Υπουργείου.  Σε συνέχεια και άλλων έργων, όπως η επισκευή και συντήρηση του Κολυμβητηρίου Μοιρών, ενδιαφέρει επί της ουσίας να συνεχιστεί η προσπάθεια ενίσχυσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νομού. Ενδιαφέρει η υλοποίηση των έργων με πραγματικό κοινωνικό αντίκρισμα για τους πολίτες του Νομού Ηρακλείου. Θα το λέμε συνέχεια: Δεν ενδιαφέρουν οι επικοινωνιακές φούσκες, αλλά η ουσία».

Το Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 13.12.202

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε