Ανακοίνωση βουλευτών Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Ο σχεδιασμός για το κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΟΤΕ στις Μοίρες συντελεί στην περαιτέρω εγκατάλειψη της περιοχής»

 

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το επόμενο διάστημα σχεδιάζεται από τον όμιλο ΟΤΕ-COSMOTE ο τερματισμός της εμπορικής λειτουργίας των καταστημάτων σε διάφορα σημεία της χώρας, μεταξύ αυτών και στις Μοίρες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των ευρύτερων περιοχών, καθώς και την τύχη των εργαζομένων σε αυτά.

Σημειώνεται ότι παρά τις μέχρι σήμερα περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, η Διοίκηση έχει κλείσει το 75% των καταστημάτων που υπήρχαν ανά την Ελλάδα και με το προσωπικό που «περισσεύει» στελεχώνονται άλλα καταστήματα με κενά, ακόμα και σε απομακρυσμένους νομούς. Χωρίς σοβαρή επίκληση οικονομοτεχνικής μελέτης και χωρίς στοιχειώδη τεκμηρίωση.

Οι παραπάνω σχεδιασμοί και ενέργειες από τον πάλαι ποτέ τηλεπικοινωνιακό κολοσσό των Βαλκανίων οδηγούν στην διαρκώς υποβαθμιζόμενη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ τα θεωρεί «νεοτερισμό», «ανάπτυξη», «πρόοδο», ή εξαιρετική «εμπειρία πελάτη» και «πολλές και καλές θέσεις εργασίας».

Με ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε μια περίοδο απουσίας οποιασδήποτε παρέμβασης για την ανάπτυξη της περιοχής, ο σχεδιασμός για το κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΟΤΕ στις Μοίρες συντελεί στην περαιτέρω εγκατάλειψη της Μεσσαράς του Νομού Ηρακλείου και σε βάρος των πολιτών της περιοχής.

Το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ θα εντείνει και θα αναδείξει το θέμα τόσο τοπικά, όσο και πανελλαδικά, σε όλες του τις διαστάσεις.

Οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

 

Βαρδάκης Σωκράτης

Ηγουμενίδης Νίκος

Μαμουλάκης Χάρης

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε