Στις ανατολικές συνοικίες του Ηρακλείου βρέθηκαν χθες στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και με επικεφαλής τον βουλευτή Νίκο Ηγουμενίδη συμμετείχαν σε περιοδεία, που διοργάνωσε η τοπική Οργάνωση Μελών του κόμματος.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησαν με πολίτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και έγιναν για μια ακόμη φορά αποδέκτες της γενικευμένης απογοήτευσης και αγανάκτησης για τους κυβερνητικούς χειρισμούς σε όλα τα κρίσιμα θέματα, από τα εθνικά και την οικονομία, μέχρι ζητήματα της καθημερινότητας.

Η ανεργία και η μείωση των μισθών, η δραματική πτώση του τζίρου στα καταστήματα, η κατάρρευση της τουριστικής αγοράς, αλλά και η ανησυχία για τις τουρκικές προκλήσεις κυριάρχησαν στις συζητήσεις που έγιναν με τους πολίτες, χωρίς να λείψουν τα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης και τον Σύλλογο Τριτέκνων, που εδρεύουν στην περιοχή, και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές τους.

Η πολιτική εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΜ Ανατολικών Συνοικιών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς περιοδειών που συντονίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος σε όλες τις περιοχές του νομού. Στόχος των περιοδειών είναι η άμεση επαφή των βουλευτών και στελεχών του κόμματος με τους πολίτες, η ενημέρωση για ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και για τις θέσεις και πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης η καταγραφή των κατά τόπους προβλημάτων. Οι περιοδείες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες με αμείωτη ένταση.

 

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε