Στην σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του επισιτισμού-τουρισμού έδωσε σήμερα το παρών ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Ο βουλευτής συνομίλησε με τους εργαζομένους που βρέθηκαν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης για να παραδώσουν το ψήφισμα με τις διεκδικήσεις τους.

Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης συμμετείχε στη συνάντηση μέσα στην Περιφέρεια με τον Πρόεδρο του Σωματείου Μιχάλη Ριζικιανάκη και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά, και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Σχετικά με την παράσταση διαμαρτυρίας, ο βουλευτής δήλωσε ότι «η Κυβέρνηση έχει πλήρως εγκαταλείψει τους εργαζόμενους στον τουρισμό και επισιτισμό σε μια περίοδο που έχουν όσο ποτέ ανάγκη τη στήριξη της Πολιτείας. Οι διεκδικήσεις τους, μεταξύ αυτών το επίδομα των 534 ευρώ, είναι μια κραυγή αγωνίας για το τι ακριβώς διαδραματίζεται σήμερα Είναι χαρακτηριστικό ότι χιλιάδες εποχιακά εργαζόμενοι σε μια περίοδο που θα έπρεπε να έχουν μισθό δεν έχουν καθόλου εισόδημα. Μέχρι πότε η Κυβέρνηση θα κάνει ότι δεν ακούει;».

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε