ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Στη Βουλή από τους 3 βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ η επιστολή του ΕΚΗ για αναστολή εξώσεων και διακοπών ρεύματος στους εργαζόμενους
 
Στη Βουλή κατέθεσαν σήμερα ως αναφορά οι 3 βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ την ανοιχτή επιστολή του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με την οποία ζητούνται άμεσα μέτρα για αναστολή εξώσεων και διακοπών ρεύματος για τους εργαζόμενους που πλήττονται από την αναστολή συμβάσεων εργασίας και την ανεργία.
 
Οι βουλευτές Ηρακλείου Βαρδάκης Σωκράτης, Ηγουμενίδης Νίκος και Μαμουλάκης Χάρης κατέθεσαν προς τους κ.κ. Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας την ανοιχτή επιστολή του ΕΚΗ που κοινοποιήθηκε και στους 3, και στην οποία επισημαίνεται ότι «καθημερινά το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου είναι αποδέχτης της απόγνωσης των εργαζομένων που έχει φτάσει ήδη στο απροχώρητο, λόγω της παρατεταμένης ανεργίας. Αδυνατούν όχι μόνο να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των νοικοκυριών τους, αλλά έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ειδοποιητήρια για εξώσεις και διακοπές ρεύματος».
 
Οι 3 βουλευτές του ΖΥΡΙΖΑ ζητούν την απάντηση των Υπουργείων και τις σχετικές τους ενέργειες, καθώς και να τους ενημερώσουν σχετικά.
 
Το Γραφείο Τύπου
Ηράκλειο, 24.6.2020

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε