ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Στην ΑΑΔΕ ο Νίκος Ηγουμενίδης με την ΕΑΣ Ηρακλείου
 
Στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων  βρέθηκαν νωρίς χθες το πρωί (Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου) ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.
 
Κατά την συνάντηση στην Αθήνα και εκ μέρους της ΑΑΔΕ συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης κ. Ευθύμιος Σαΐτης, ο προϊστάμενος της Επιχειρησιακής Μονάδας Είσπραξης της Γενικής Δ/νσης Φορολογικής Διοίκησης κ. Ηλίας Θεοδώρου, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Εισπράξεων της ΑΑΔΕ. Από πλευράς της Ένωσης, συμμετείχαν ο Πρόεδρος Σταύρος Γαβαλάς, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος και οικονομολόγος Γιώργος Λαμπράκης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Μύρων Χειλεντζάκης.
 
Κατά τη συνάντηση, οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί της ΑΑΔΕ ενημέρωσαν αναλυτικά την Ένωση σχετικά με την σημερινή εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο των οφειλών της Ένωσης και στο τραπέζι τέθηκαν όλες οι δυνατές ρυθμίσεις οφειλών που υπάρχουν και που μπορούν να αξιοποιηθούν για την βιωσιμότητα της Ένωσης. Οι εκπρόσωποι της Ένωσης δεσμεύτηκαν να εξετάσουν όλες τις λύσεις που προτάθηκαν, τονίζοντας τη σημασία και τη συμβολή της ΕΑΣ για τον πρωτογενή τομέα στην Κρήτη. Και από τις δύο πλευρές αναγνωρίστηκε  το ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης.
 
Η συνάντηση στην ΑΑΔΕ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια πρόσφατης συνάντησης του βουλευτή Νίκου Ηγουμενίδη στα γραφεία της Ένωσης στο Ηράκλειο κατά την οποία ο Πρόεδρος και ο ΔΣ της Ένωσης ενημέρωσαν τον βουλευτή για τα ζητήματα των βεβαιωμένων οφειλών της Ένωσης και για τις τελευταίες ενέργειες τους. Ο Νίκος Ηγουμενίδης ζήτησε στη συνέχεια άμεσα συνάντηση με τις αρμόδιες διευθύνσεις της ΑΑΔΕ στην Αθήνα ώστε να υπάρξει αναλυτική εικόνα για το νέο ΔΣ και παράλληλα να εξεταστούν και να εξαντληθούν όλες οι δυνατές λύσεις σε όφελος της Ένωσης.
 
Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα, 13.12.2019

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε