ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού στο Ηράκλειο

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυγουστάκη και Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφτηκαν την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού (ΠΥΤ) Κρήτης στο Ηράκλειο.

Κατά τη συνάντηση με τον προϊστάμενο της ΠΥΤ Κρήτης κ. Αριστείδη Στρατάκη, οι δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησαν τα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα της ΠΥΤ, ενώ επίσης στο τραπέζι τέθηκαν τα θέματα των ελέγχων, της απλοποίησης του νομοθετικού πλαισίου, άρσης των αλληλοεπικαλύψεων, θέματα που αφορούν το επάγγελμα των ξεναγών, της εφαρμογής του πρόσφατου νόμου του Υπουργείου Τουρισμού για τον θεματικό τουρισμό, αλλά και το ίδιο το κτιριακό ζήτημα της Περιφερειακή Υπηρεσίας.

Οι δύο βουλευτές συνομίλησαν με τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης και εξήγησαν τις βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό, τονίζοντας ότι σήμερα έχουμε για πρώτη φορά μια ενιαία εθνική και περιφερειακή τουριστική πολιτική με στόχο τον τουρισμό για 365 ημέρες το χρόνο και με πυρήνα τη βιώσιμη και ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Αυγουστάκη είναι Διπλωματούχος Ξεναγός και μέλος του Τμήματος Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Νίκος Ηγουμενίδης συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου για τον Τομέα του Τουρισμού από πλευράς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 21.6.2019

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε