ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου & την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου

Με το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου και με την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Ηράκλειο  ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου, το οποίο στεγάζεται στην πρώην αμερικανική βάση στις Γούρνες του Δήμου Χερσονήσου, προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές και γονείς. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου και συγκεκριμένα στο κτήριο 302 το οποίο επί χρόνια η Δ/νση του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ζητούν τη διαμόρφωσή του ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις καθημερινές ανάγκες των μαθητών,  όπως π.χ. τη σίτιση τους καθώς και να στεγάσει λειτουργίες απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων και των εκδηλώσεων. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Δ/ντης κ. Γιώργος Λιναρδάκης, ο Υποδ/ντης κ. Κώστας Μαρκατζίνος, η  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Ελένη Σφακιανάκη και η ταμίας του Συλλόγου Γονέων κ. Λεμονιά Σφακιανάκη. Ο κ.Ηγουμενίδης ενημέρωσε για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Υπουργείου για την ενίσχυση των Μουσικών Σχολείων της χώρας, μεταξύ αυτών και του Ηρακλείου, και δεσμεύτηκε να εξεταστεί ενδελεχώς το επόμενο διάστημα το κτιριακό ζήτημα.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης πραγματοποίησε επίσης εποικοδομητική συνάντηση και με τους εκπροσώπους της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου (Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η.). Στο τραπέζι της συνάντησης βρέθηκε το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων των ΤΕΦΑΑ. Πολλά από τα θέματα συμπεριλαμβάνονται ήδη στο νέο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί, ύστερα από ενημέρωση που είχε ο βουλευτής με παράγοντες του αρμόδιου Υπουργείου, το οποίο βλέπει θετικά τα αιτήματα του κλάδου των πτυχιούχων των ΤΕΦΑΑ.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι: πρόεδρος Στράτος Τζιαμπάζης, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Αμπατζής και ο ταμίας Μιχάλης Ατσαλάκης.

Το Γραφείο Τύπου

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε