ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Νίκος Ηγουμενίδης με τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο στο Ηράκλειο

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης βρίσκεται από σήμερα μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο κατά την διήμερη επίσκεψη του  στο Ηράκλειο της Κρήτης με αφορμή την εσπερίδα για τους δασικούς χάρτες στην Κρήτη που διοργανώνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης συνοδεύει από την αρχή τον Υπουργό στην πρώτη συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη με τον οποίο συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου που αφορούν την Περιφέρεια.

Επισημαίνεται ότι ο Νίκος Ηγουμενίδης έχει εκτεταμένως συζητήσει με συναντήσεις του στην Αθήνα και στο Υπουργείο  με τον Υπουργό Σωκράτη Φάμελλο και τους συνεργάτες του τα ζητήματα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων που αφορούν στο Νομό Ηρακλείου και την Κρήτη με στόχο την επιτάχυνση μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης στο νησί και συμβάλλοντας στην διαμόρφωση του προσανατολισμού του Υπουργείου.

Από πρόσφατη συνάντηση στην Αθήνα με τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο για τα θέματα του νερού

Παράλληλα, ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου έχει συζητήσει προσφάτως στην Αθήνα τόσο πτυχές των ζητημάτων που αφορούν στη διαχείριση των νέων Φορέων Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΦΟΔΣΑ) στην Κρήτη και την εφαρμογή του σχετικού νόμου, όσο και το σημαντικό ζήτημα των δασικών χαρτών-  η ολοκλήρωση των οποίων αποτελεί πάγιο αίτημα των τοπικών φορέων και της αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού σε Περιφέρεια,Δήμο και Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Από την εσπερίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με θέμα «Ο Δασικός χάρτης στην Κρήτη: από την προσωρινή επίλυση στην ανάπτυξη» (3.1.2019)

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 3.1.2019

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε