ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφτηκε σήμερα τη Διεύθυνση Δασών Ηρακλείου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης. Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον αναπληρωτή Διευθυντή Δασών Ν. Ηρακλείου και δασολόγο κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον δασολόγο από το Τμήμα Έργων κ. Μανόλη Φλουρή, με αντικείμενο συζήτησης τα τρέχοντα θέματα και τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ξεχωρίζουν η έγκαιρη ροή των πόρων για την αντιπυρική προστασία, οι ανάγκες ενίσχυσης των δασικών υπηρεσιών με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (οι ανάγκες είναι σήμερα για 3 δασολόγους ΠΕ, 3 δασοπόνους ΤΕ, 1 νομικό σύμβουλο και 1 γεωπόνο για την αγροτική ασφάλεια), ζητήματα που αφορούν τα υπηρεσιακά οχήματα και τα μέσα ατομικής προστασίας του προσωπικού που απασχολείται στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης στη Διεύθυνση Δασών, ο Νίκος Ηγουμενίδης είχε την ευκαιρία για εποικοδομητική συζήτηση και με το προσωπικό που απασχολείται στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, τονίζοντας ότι θα μεταφέρει με στόχο την επίλυση όλα τα αιτήματα και τα ζητήματα στο αρμόδιο Υπουργείο.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 24.9.2018

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε