ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, ο  βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης παρενέβη σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. «Δεν μπορούμε να βλέπουμε τις τελευταίες εξελίξεις αποκομμένες από την τρέχουσα περίοδο», ανέφερε ο Νίκος Ηγουμενίδης. «Είναι περίοδος που πλησιάζει η έξοδος από τα μνημόνια, είναι περίοδος που ανοίγει ο δρόμος για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών και είμαστε στην περίοδο που για ορισμένους πλησιάζει η ώρα της δικαιοσύνης», σημείωσε ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου.
«Πλησιάζει το τέλος του πολιτικού αφηγήματος της ΝΔ και η ώρα που κάποιοι θα λογοδοτήσουν, όπως είναι η κοινωνική απαίτηση, στη Δικαιοσύνη», συμπλήρωσε στην παρέμβαση του στο “Ράδιο Κρήτη” ο Νίκος Ηγουμενίδης, υπογραμμίζοντας ότι «οι προβολείς της δημοσιότητας δεν έπεσαν όταν ανέβηκε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία από τους 153 βουλευτές στους 154».
Ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου τόνισε ότι δεν νιώθει ο ίδιος ότι απειλείται η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ σχετικά με τα τελευταία φαινόμενα εκφοβισμού και επιθέσεων σε βουλευτές, παρατήρησε: «Καταδικάζω όλες τις προσπάθειες καλλιέργειας φόβου στην ελεύθερη συνείδηση των βουλευτών όλων των κομμάτων, χωρίς αστερίσκους και χωρίς ψιλά γράμματα, χωρίς υποσημειώσεις».
Το Γραφείο Τύπου
 
Αθήνα, 27.6.2018
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε