ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρών σε Γαρίπα και Αρκάδι ο Νίκος Ηγουμενίδης  για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Σε Γαρίπα και Αρκάδι  βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαΐου, δίνοντας το παρών στις επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τιμώντας τη Μάχη της Κρήτης.

Ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου κατέθεσε στεφάνι τόσο στην πλατεία Ηρώων στη Γαρίπα (Σάββατο 26 Μαΐου), στα πλαίσια της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Γαρίπας, με μαρτυρίες ανθρώπων, νέων τότε, που έζησαν τη φρίκη του πολέμου, όσο και στο Αρκάδι (Κυριακή 27 Μαΐου) παρουσία πλήθους κόσμου.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, ο Νίκος Ηγουμενίδης σημείωσε ότι “η Μάχη της Κρήτης αποτελεί μια κορυφαία πράξη αντίστασης μέσα από την οποία ο κρητικός λαός έδωσε σε όλο τον κόσμο ένα σπουδαίο παράδειγμα παλλαϊκού αγώνα ενάντια στην φρίκη του ναζισμού”. 

Παράλληλα, ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου, προσέθεσε ότι “τιμούμε όλους όσοι πολέμησαν τον ναζισμό στα πεδία των μαχών και τείνουμε σταθερά το χέρι σε όσους πολεμούν σήμερα τις δυνάμεις εκείνες που επιδιώκουν να γράψουν νέα μαύρα κεφάλαια στο βιβλίο της Ιστορίας. Έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε σήμερα τη μνήμη απέναντι στη λήθη“.

8 6 3 4 5

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε