ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημερινές συναντήσεις του Νίκου Ηγουμενίδη σε Υπουργεία

Θέματα του Νομού Ηρακλείου τέθηκαν στο τραπέζι στα 3 Υπουργεία

Περιβάλλοντος, Υγείας και Τουρισμού

 

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης πραγματοποίησε σήμερα στην Αθήνα διαδοχικές επισκέψεις σε τρία Υπουργεία για θέματα που αφορούν στο Νομό Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, όπου συμμετείχε στην προγραμματισμένη συνάντηση του δημάρχου και εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαλεβιζίου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι ενεργειακές αλλαγές που αφορούν στο Μαλεβίζι και ο στρατηγικός ενεργειακός σχεδιασμός για το θέμα της μετεγκατάστασης του ΑΗΣ Ληνοπεραμάτων.

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ο Νίκος Ηγουμενίδης συναντήθηκε επίσης με την ομάδα συμβούλων του Υπουργού για το ζήτημα των αυθαιρέτων, όπου συζητήθηκαν οι εκκρεμείς υπουργικές αποφάσεις και οι υπό επεξεργασία τροποποιήσεις αλλά και η πορεία υπαγωγής στο νέο νόμο για το δομημένο περιβάλλον.

Επιπλέον, ο Νίκος Ηγουμενίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Υγείας σχετικά με αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις που εξετάζονται να ενσωματωθούν στα επόμενα νομοσχέδια του Υπουργείου.

Τέλος, ο βουλευτής Ηρακλείου και συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού, σχετικά με πτυχές του θεματικού τουρισμού και της εμβάθυνσης του τουρισμού όλο το χρόνο, καθώς και σχετικά με το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού που ήδη τέθηκε σε διαβούλευση, και το οποίο αφορά και στην ίδρυση Γραφείου Υποστήριξης Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

IMAG1593 IMAG1595 IMAG1606

Το Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 1.2.2018

 

 

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε