Ο βουλευτής Ηρακλείου και συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα του Τουρισμού έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Έχει ιδιαίτερη αξία μια αρκετά θετική εξέλιξη που αφορά στο σημερινό Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»: Το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού υιοθετεί την σημαντική πρόταση μας, δηλαδή την πρόταση για σύσταση Γραφείου Υποστήριξης Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης. Είναι μια πρόταση που αφορά στη σύσταση ξεχωριστής δομής τόσο για την στελέχωση με έμπειρο προσωπικό, όσο και για την καθημερινή υποστήριξη της επιβατικής και τουριστικής κίνησης του Αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», επιλύοντας μεταξύ άλλων και ζητήματα καθυστέρησης πτήσεων.

Έχει επίσης ιδιαίτερη αξία η ρητή αναγνώριση στο ίδιο το σώμα του νομοσχεδίου ότι η λειτουργία Γραφείου Υποστήριξης Τουρισμού καθίσταται όχι απλά εύλογη, αλλά επιτακτική, ως οργανωτική μονάδα του Υπουργείου Τουρισμού στον δεύτερο μεγαλύτερο σε κίνηση αερολιμένα της χώρας.

Με άλλα λόγια, η ιστορική και τεράστια ευκαιρία της αύξησης επισκεπτών που καταγράφεται στο νησί μέσα από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» δεν αφήνεται στην τύχη της.

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια με όλα τα αναγκαία έργα-βελτιώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο, αλλά και με την για πρώτη φορά πραγματική προώθηση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι.

Η βελτίωση της ποιότητας του τουρισμού και της καθημερινότητας των επιβατών είναι προτεραιότητα μας».

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 17.12.2017

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε