ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Πολύ γαρ της θλίψεως για τη Νέα Δημοκρατία και το καταστροφολογικό της αφήγημα για τη χώρα, το οποίο κάθε μέρα διαψεύδεται πανηγυρικά. Η πορεία της Ελλάδας, οι τελευταίες ειδήσεις από τις ΗΠΑ και τις επαφές του Έλληνα Πρωθυπουργού καταδεικνύουν ότι με σταθερά βήματα βαδίζουμε μετά από 7 χρόνια στην έξοδο απ΄ την κρίση και τα μνημόνια. Στο προφανές στρατηγικό της αδιέξοδο η ΝΔ επιχειρεί με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, που στερούνται πολιτικής ουσίας, να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης, από την άβολη για την ίδια πραγματικότητα, δημιουργώντας στρεβλές εντυπώσεις. Η απόπειρα της πέφτει ξανά και ξανά στο κενό.

Η ΝΕ Ηρακλείου και οι βουλευτές του νομού συνεργαζόμαστε άψογα, σε άριστο πολιτικό κλίμα  για το καλό του τόπου μας. Η μόνη αγωνία μας είναι να βγούμε από την κρίση, που μας οδήγησαν οι ακολουθούμενες πολιτικές από ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ επί σαράντα έτη, με την κοινωνία όρθια και να την οδηγήσουμε στην επόμενη μέρα.

Στην παραφιλολογία και στα παραπολιτικά η καλύτερη απάντηση οι άοκνες προσπάθειες για να λύσουμε παθογένειες και προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα και μας κληρονόμησαν οι σημερινοί όψιμοι κριτές και επικριτές μας.

 

Ηράκλειο, 19 Οκτωβρίου 2017

 

Το Γραφείο Τύπου

Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ

 

Και οι Βουλευτές του νομού Ηρακλείου

 

Βαρδάκης Σωκράτης

Ηγουμενίδης Νίκος

Μιχελογιαννάκης Γιάννης 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε