Χαιρετισμό απηύθυνε νωρίς σήμερα το πρωί (Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017) ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης κατά την διεξαγωγή της 3ης Πανελλήνιας Νοσηλευτικής Ημερίδας του Συλλόγου Νοσηλευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημοσίου (ΣΥ.Ν.Δ.Ε), ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του ΣΥ.Ν.Δ.Ε. Κρήτης, η οποία έλαβε  χώρα στο Ηράκλειο  και στην Αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου.

image5Κατά τον χαιρετισμό του, ο βουλευτής Ηρακλείου και πρώην διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έθεσε μεταξύ άλλων, το ρόλο του νοσηλευτικού προσωπικού ως στυλοβάτη του συστήματος υγείας, ζητήματα εκπαίδευσης του προσωπικού (πχ. η εκπαίδευση να είναι ανάλογη με το Τμήμα εργασίας και οι ίδιες οι κλινικές να έχουν ρόλο στην εκπαίδευση), το ζήτημα της αυτοδίκαιης αναβάθμισης του προσωπικού με την περαιτέρω εξειδίκευση του, αλλά και το όπλο της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας στον αγώνα για μόνιμη και σταθερή εργασία.

image1 (2)Επιπλέον, ο Νίκος Ηγουμενίδης είχε εποικοδομητική συνάντηση σήμερα στο γραφείο του στο Ηράκλειο και με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σχετικά με τα θέματα του Συλλόγου, δεσμευόμενος να μεταφέρει τα αιτήματα στο αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 8.9.2017

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε