ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση σε πολύ θερμό κλίμα είχε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με τον Αναπλ. Υπουργό Οικονομίας κ. Αλέξη Χαρίτση σχετικά με το δίκτυο ύδρευσης Ηρακλείου, με την παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού και του προέδρου της ΔΕΥΑΗ κ. Γιάννη Ρασούλη. Στη συνάντηση συμμμετείχαν επίσης αρμόδιοι συνεργάτες του Αναπληρωτή Υπουργού και η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Υπουργού.

IMAG1039Κατά τη συζήτηση συζητήθηκαν –  και εν όψει του αναπτυξιακού συνεδρίου που πραγματοποιεί η σημερινή Κυβέρνηση στο Ηράκλειο εντός του Σεπτεμβρίου  – θέματα των άμεσων και ώριμων μελετών της αντικατάστασης-επέκτασης του δικτύου ύδρευσης του Ηρακλείου και επιβεβαιώθηκε η αποφασιστικότητα της σημερινής Κυβέρνησης να στηρίξει το σύνολο του έργου που αφορά την κοινωνία του Ηρακλείου.

Στο τραπέζι τέθηκαν επίσης ένα προς ένα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν ανακοινωθεί, αλλά και αναλυτικά ορισμένα τεχνικά ζητήματα, αλλά και η τροπολογία που πρόσφατα ψήφισε η Βουλή και αφορά και τη ΔΕΥΑ Ηρακλείου για τη δυνατότητα χρηματοδότησης έργων ύδρευσης και αποχέτευσης από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έως και 100%.

Όλες οι πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν στην άμεση υλοποίηση των έργων.

IMAG1039IMAG1041IMAG1033

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε