Ο Νίκος Ηγουμενίδης με τη νέα διοίκηση της ΔΕΥΑ Ηρακλείου

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ηρακλείου κ. Γιάννη Ρασούλη είχε χθες (Τετάρτη 24.8.2017) ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΥΑΗ και σε πολύ εποικοδομητικό και θερμό κλίμα, επικεντρώθηκε στα τρέχοντα θέματα της ΔΕΥΑΗ, μεταξύ αυτών στις κρίσιμες πτυχές της υδροδότησης του Ηρακλείου, στα ειδικά ζητήματα της χρηματοδότησης των δικτύων, στις μεθόδους και μελέτες αξιοποίησης των υδάτων άρδευσης, σε θέματα υπηρεσιών της ΔΕΥΑ, καθώς και  σε θέματα προώθησης των ώριμων και μη έργων.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΗ, ενώ ενημέρωσε για όλες τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν μετά και την αποφασιστική στήριξη της Κυβέρνησης στα έργα που έχουν “ξεκλειδώσει” και ήδη δρομολογηθεί μέσα από χρηματοδοτικά σχήματα, τονίζοντας την ανάγκη για διαρκή συνεργασία όλων των πλευρών και σε όλα τα επίπεδα με στόχο τη διασφάλιση της πλήρους και ποιοτικής πρόσβασης όλων των πολιτών στο πολύτιμο αγαθό του νερού. Ο ίδιος ο Νίκος Ηγουμενίδης τόνισε επίσης ότι είναι διαρκώς παρών σε αυτή την προσπάθεια.

IMG_0938Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Μανώλης Χαιρέτης, ο Γενικός Διευθυντής  της ΔΕΥΑΗ κ. Χαρίλαος Παπαματθαιάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κυπαρίσσου κ. Βαγγέλης Δασκαλάκης.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 24.8.2017

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε