Ο Νίκος Ηγουμενίδης στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και στο Τελωνείο Ηρακλείου

Ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφτηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Ηρακλείου, Αντιπλοίαρχο (ΛΣ) Ευθύμιο Δουβή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, τέθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στο Σώμα. Μεταξύ αυτών, επισημάνθηκαν τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχουν σημειωθεί σε σχέση με το λαθρεμπόριο, αλλά και τα ιδιαίτερα θέματα προσωπικού, στελέχωσης και αναγκών των υπηρεσιών.image1
image2 (7)

Ο Νίκος Ηγοουμενίδης επισκέφτηκε, εν συνεχεία, και το Τελωνείο  Ηρακλείου, όπου συνάντησε την προϊσταμένη  κα Άννα Ηλιάδου. Στα πλαίσια ενός επίσης πολύ εποικοδομητικού διαλόγου, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα της Ελεύθερης Ζώνης, των διοικητικών αναγκών, των θεμάτων  εξοπλισμού του Τελωνείου, καθώς και σε ζητήματα προσωπικού.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης μετέφερε όλη την ενημέρωση που έχει από τα αρμόδια Υπουργεία, ζήτησε και έλαβε πρόσθετη ενημέρωση και από το Λιμεναρχείο και το Τελωνείο, ενώ δεσμεύτηκε να μεταφέρει αρμοδίως τα αιτήματα και τα ιδιαίτερα ζητήματα που τέθηκαν στις δύο συναντήσεις.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 19.7.2017

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε