Ο Νίκος Ηγουμενίδης καταθέτει στεφάνι στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πεσόντα στην Κύπρο, ήρωα Ανθυπασπιστή Καταδρομών Νικόλαου Καβροχωριανού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έδωσε σήμερα το παρών στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πεσόντα στην Κύπρο, ήρωα Ανθυπασπιστή Καταδρομών Νικόλαου Καβροχωριανού. Η εκδήλωση τιμής και μνήμης πραγματοποιήθηκε στη Μονή Μαλεβιζίου, με την παρουσία στρατιωτικού αγήματος. Ο Νίκος Ηγουμενίδης κατέθεσε στεφάνι και στο περιθώριο της εκδήλωσης έκανε την ακόλουθη σύντομη δήλωση:

Σήμερα τιμούμε τη μνήμη του Κρητικού πεσόντα και αγωνιστή της πατρίδας μας για μια ελεύθερη Κύπρο. Τον  Νικόλαο Καβροχωριανό τον έχουμε  ζωντανά στη σκέψη μας για το και σήμερα επίκαιρο νόημα της ηρωικής πράξης και θυσίας του, δηλαδή για μια ελεύθερη Κύπρο, χωρίς ξένες εγγυήσεις και χωρίς στρατό κατοχής”.

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρών ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μαλιωτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης, ο Δήμαρχος Ανωγείων Μανώλης Καλλέργης, Αντιδήμαρχοι και στελέχη της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας, μέλη συλλόγων εφέδρων πολεμιστών και πλήθος κόσμου.

image2 (13) image3 image4 (1) image4

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 16.7.2017

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε