Στην ημερίδα της 7ης ΥΠΕ με θέμα “Δημόσια Νοσοκομεία Χωρίς Φακελάκι. Ωθούμε την Ευθύνη. Ενισχύουμε τη Διαφάνεια. Διεκδικούμε την Αξιοπρέπεια”

IMG_0585 IMG_0587 (1) IMG_0589

 

 

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης παρευρέθηκε και συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η  7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, με θέμα: «Δημόσια Νοσοκομεία Χωρίς Φακελάκι. Ωθούμε την Ευθύνη. Ενισχύουμε τη Διαφάνεια. Διεκδικούμε την Αξιοπρέπεια».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Θεατρικού Σταθμού στο Ηράκλειο, παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Στόχος της ημερίδας ήταν να βρεθεί στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου το πολύπλευρο θέμα της δωροδοκίας των εργαζόμενων στις δημόσιες υγειονομικές μονάδες και να αναδειχθεί το πραγματικό μέγεθος αυτής της παθογένειας αλλά και οι πολλαπλές διαστάσεις της.

Παράλληλα, βασική επιδίωξη είναι ο συντονισμός των αρμόδιων υπηρεσιών, φορέων και οργανισμών για την αμεσότερη αντιμετώπιση και εξάλειψη του φαινομένου με δεδομένη πλέον την ξεκάθαρη πολιτική βούληση του Υπουργείου Υγείας προς την κατεύθυνση αυτή.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 8.4.2017

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε