Εκπροσώπηση του Προέδρου της Βουλής στη συνέντευξη τύπου του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας για την 1η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα AIDS

Εκπροσωπώντας τον Προεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής Νίκος Ηγουμενίδης παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας για την 1η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα AIDS.

Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν οι 3 καλλιτέχνες Δήμητρα Γαλάνη, Γιώτα Νέγκα και Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέροντας το μήνυμα «Να ενώσουμε τη φωνή μας με τους ανθρώπους που ζουν με HIV και να την κάνουμε δύναμη κατά του στίγματος που βιώνουν και ευαισθητοποίησης του κόσμου».

Κατά τη σύντομη παρέμβαση του, ο Νίκος Ηγουμενίδης επεσήμανε ότι σήμερα δεν αρχίζουμε από το μηδέν και ότι είναι μείζονες στόχοι να μειωθεί  το ποσοστό των οροθετικών ατόμων που δε γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του ως προν τον HIV, η τακτική παρακολούθηση και η άμεση έναρξη της θεραπείας με τη διάγνωση. Για την ανταπόκριση σε αυτούς τους στόχους θα κριθούμε την επόμενη χρονιά.

dsc_0475-300x179 dsc_0483-300x207

Το Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 1.12.2016

2016-12-01T11:27:23+00:00Δεκέμβριος 1st, 2016|Δελτία Τύπου, Δηλώσεις, Υγεία|
Το nigoumenidis.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Ρυθμίσεις Ok