Επιστολή στη σημερινή συνέλευση της “Επιτροπής Υγείας Φορέων Πολιτών της Μεσσαράς” (19.9.2016)

Ο βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης έστειλε σήμερα στην “Επιτροπή Υγείας των Φορέων Πολιτών της Μεσσαράς”, η οποία συνεδριάζει για θέματα υγείας,  την ακόλουθη επιστολή:

Αθήνα, 19.9.2016

Αγαπητοί φίλοι,

Την ίδια ώρα με τη σημερινή σύσκεψη συνέπεσε η εδώ και πολύ καιρό προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος για το θέμα των αυθαιρέτων.

Αφενός μεν ήταν αδύνατη η αναβολή της συνάντησης με τον Υπουργό, αφού φεύγει αύριο εκτός Αθηνών για υπηρεσιακούς λόγους, αφετέρου επειδή είναι η 1η από μια σειρά συναντήσεων μου με Υπουργούς της Κυβέρνησης για το ίδιο θέμα. Δυστυχώς, η πρόσκληση έφτασε με καθυστέρηση στο γραφείο μου και αφού είχε ήδη προγραμματιστεί η παραπάνω συνάντηση.

Σχετικά με την σύσκεψη που διοργανώνει σήμερα η Επιτροπή Υγείας Φορέων – Πολιτών της Μεσσαράς με αντικείμενο τα θέματα υγείας της Μεσσαράς, θα ήθελα μόνο να επισημάνω ότι τόσο για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, όσο και για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Τυμπακίου, είναι από τις αποφάσεις που στήριξα ως διοικητής της 7ης ΥΠΕ, αλλά και που έχω ενημερωθεί και έχω θέσει σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τις συναντήσεις που έχω κάνει το προηγούμενο διάστημα με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, της ΥΠΕ και με το Υπουργείο Υγείας.

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα για μια συνάντηση για όλα τα θέματα υγείας της Μεσσαράς.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σας στην 1η γραμμή του αγώνα που αφορά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας της περιοχής και ευρύτερα του Νομού Ηρακλείου.

Σας ευχαριστώ

Νίκος Ηγουμενίδης

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε