Στο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στο Ηράκλειο ο Νίκος Ηγουμενίδης

Στο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο υπέρ του Αθλητικού Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ηρακλείου Α.Σ.Κ.Α.  έδωσε το παρών ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης. Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση ο βουλευτής παρευρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ’’ στη Νέα Αλικαρνασσό, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού για το Αθλητικό Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ηρακλείου Α.Σ.Κ.Α.

 

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία μιας σειράς ομάδων καλαθοσφαίρισης της Κρήτης και συγκεκριμένα των Σωματείων του Παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, του  Σωματείου Εργαζομένων ΠΑ.Γ.Ν.Η. και του Σωματείου Εργαζομένων ‘’ Βενιζελείου’’Ν.Η.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης συνεχάρη όλους τους διοργανωτές για την πρόσκληση, ενώ είχε τη χαρά να παρακολουθήσει έναν εξαιρετικό αγώνα και να συνομιλήσει με τους αθλητές και όλους τους συμμετέχοντες που συνέβαλαν σε ένα τόσο σημαντικό σκοπό.

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε