ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε Γάζι και Κρουσώνα ο Νίκος Ηγουμενίδης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Μαλεβιζίου σε Γάζι και Κρουσώνα έδωσε σήμερα το παρών για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης. Ο Νίκος Ηγουμενίδης παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Γάζι, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στον Κρουσώνα.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε:

«Ο ηρωικός αγώνας των προγόνων μας, μάς εμπνέει και μας εμψυχώνει στη διαρκή προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Είναι ένας αγώνας που τον θυμόμαστε με αίσθηση υπερηφάνιας και με την βαθιά πεποίθηση ότι ένας λαός όσο μικρός κι αν είναι μπορεί να σηκώσει ανάστημα και να κερδίσει την ανεξαρτησία και τα πανανθρώπινα ιδανικά της ελευθερίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης. Στις σημερινές μέρες που ο κόσμος ταλανίζεται στη δίνη του πολέμου και της υγειονομικής τραγωδίας, ο αγώνας αυτός παραμένει ένα ισχυρό και διαχρονικό σύμβολο ελπίδας και ανάτασης. Χρόνια Πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες σε όλο τον κόσμο!»

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε