ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αναφορά στη Βουλή για το κλείσιμο υποκαταστημάτων της Παγκρήτιας σε Γέργερη και Αγίους Δέκα

 

Στη Βουλή φέρνουν οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης, Σωκράτης Βαρδάκης και Χάρης Μαμουλάκης την επιστολή διαμαρτυρίας του Δήμου Γόρτυνας για κλείσιμο υποκαταστημάτων της Παγκρήτιας Τράπεζας σε Γέργερη και Αγίους Δέκα.  

Με την αναφορά που καταθέτουν προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης οι βουλευτές τονίζουν τις επισημάνσεις του Δήμου και  τις πληροφορίες που υπάρχουν για απόφαση κλεισίματος υποκαταστημάτων της Παγκρήτιας Τράπεζας στις περιοχές των Αγίων Δέκα και Γέργερη. Όπως τονίζεται, μέσα από μια τέτοια εξέλιξη προκαλείται μια έντονη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, εφόσον επί χρόνια εμπιστεύονται τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα οι πολίτες αυτών των περιοχών και εφόσον τυχόν πλήττει έναν μεγάλο αριθμό ηλικιωμένων, όπως επίσης και εκατοντάδες επιχειρηματίες, επαγγελματίες και αγρότες που χρησιμοποιούν τα υποκαταστήματα για τις συναλλαγές τους.

Στην επιστολή διαμαρτυρίας ζητείται άμεσα η επανεξέταση μιας τυχόν τέτοιας απόφασης, ενώ με την αναφορά οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητούν την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες των Υπουργείων, καθώς και να ενημερωθούν.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε