Στη Βουλή τα προβλήματα των Πυροσβεστών της Κρήτης από τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗρακλείουΚοινή Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Με κοινή Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, κατέθεσαν την επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης για το πρόβλημα υποστελέχωσης των τοπικών υπηρεσιών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στην επιστολή της Ένωσης, επισημαίνεται η εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται με την μείωση των εργαζομένων πυροσβεστών στην Κρήτη, μετά και την κατανομή των 25 κενών θέσεων έναντι των 32 επιτυχόντων νέων Ανθυποπυραγών, ενώ γίνεται αναφορά και στο ότι σε καθημερινή βάση, διαπιστώνεται ότι η λίστα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Υπηρεσίας μεγαλώνει, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές των πυροσβεστών.

Οι Βουλευτές ζητούν να ενημερωθούν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί για την επίλυση των σημαντικών αυτών προβλημάτων.

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε