Στην ημερίδα στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ – ΑμεΑ) που διεξάγεται στο Παγκρήτιο Στάδιο έδωσε το παρών ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης.

Την ημερίδα χαιρέτισαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ παρευρέθησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Χάρης Βαβουρανάκης και στελέχη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΑΟΜ – ΑμεΑ).

Ο Νίκος Ηγουμενίδης συνομίλησε με τους εκπροσώπους και μέλη της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ καλωσορίζοντας τους πενήντα και πλέον αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία που διεκδικούν την πρόκριση τους στους επικείμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους, ενώ  τόνισε με την ευκαιρία τη σημασία που έχει ότι η ημερίδα διεξαγεται στο Ηράκλειο και στις αθλητικές του εγκαταστάσεις, στο Παγκρήτιο, που μπορεί να αναδειχθεί σε σημαντικό πόλο αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σημειώνεται ότι η ημερίδα αφιερώθηκε στην μνήμη του Γιώργου Φουντουλάκη, πρώην προέδρου της ΕΑΟΜ – Αμέα και της Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο οποίος έφυγε την περασμένη Πέμπτη από τη ζωή. Στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο βουλευτής Ηρακλείου την προηγούμενη ημέρα ανέφερε: «Ο Γιώργος Φουντουλάκης άφησε τη δική του σφραγίδα στο παραολυμπιακό κίνημα και στον ελληνικό αθλητισμό. Ο γεννημένος στην Κρήτη πρώην πρόεδρος της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και της Παραολυμπιακής Επιτροπής φεύγει με μια πλούσια παρακαταθήκη στα κοινά και έχοντας αναβαθμίσει με έναν ουσιαστικό τρόπο το παραολυμπιακό κίνημα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε