ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νίκος Ηγουμενίδης: Ποιά θα είναι και πώς θα στελεχωθούν τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Ηρακλείου;

Επιστολή προς την Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης απέστειλε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Ηρακλείου.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ζητά επίσημη ενημέρωση για τον σχεδιασμό της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης αναφορικά με τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Ηρακλείου εν όψει του νέου εμβολίου για τον κορωνοϊό, και συγκεκριμένα, όπως γράφει ο ίδιος, «θα ήθελα να ενημερωθώ για τα σημεία και τον αριθμό των εμβολιαστικών κέντρων στο Νομό, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο αυτά θα στελεχωθούν με το απαραίτητο προσωπικό, με στόχο τον ασφαλή και όσο το δυνατόν ταχύτερο εμβολιασμό του πληθυσμού».

Aκολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του βουλευτή Ηρακλείου:

Προς:       Διοίκηση 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

 

Ηράκλειο, 2 Δεκεμβρίου 2020

 

Θέμα: Ενημέρωση για τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Ηρακλείου

 

Αξιότιμη κα Μπορμπουδάκη,

Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για τον σχεδιασμό της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης αναφορικά με τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Ηρακλείου εν όψει του νέου εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, θα ήθελα να ενημερωθώ για τα σημεία και τον αριθμό των εμβολιαστικών κέντρων στο Νομό, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο αυτά θα στελεχωθούν με το απαραίτητο προσωπικό, με στόχο τον ασφαλή και όσο το δυνατόν ταχύτερο εμβολιασμό του πληθυσμού.

Σας ευχαριστώ

 

Με εκτίμηση,

Νίκος Ε. Ηγουμενίδης

Βουλευτής Νομού Ηρακλείου

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε