ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το παρών έδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης κατά την χθεσινή ημερίδα για την «Agenda 2030» που διοργάνωσε ο τομέας Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με την πρώην υπουργό Λούκα Κατσέλη στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Κατά την διάρκεια της Ημερίδας συζητήθηκε εκτενώς «η προοδευτική απάντηση στις προκλήσεις της επόμενης δεκαετίας» και με αφετηρία την ενωτική ατζέντα δράσης και την ενσωμάτωση των Παγκόσμιων Στόχων του ΟΗΕ.

Σε δηλώσεις του, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης  αναφέρθηκε στη σημασία μιας τέτοιας ημερίδας στην αφετηρία του 2020 και στην ανάγκη να  ξεδιπλωθεί όλη η πολιτική ατζέντα που θα αφορά όχι μόνο τους οικονομικούς αριθμούς, αλλά τον στόχο της κοινωνικής ευημερίας, την ποιότητα της ζωής, την περιβαλλοντική ισορροπία, και με κυρίαρχους παίκτες τα προοδευτικά στρώματα της κοινωνίας.

Στην εκδήλωση, τοποθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, η πρώην υπουργός και ομότιμη καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Λούκα Κατσέλη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Κόκκαλης, το επιστημονικό στέλεχος του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), Λεωνίδας Βατικιώτης, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Μερτζάνης και την όλη εκδήλωση ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας, Γιώργος Τσίπρας.

Το Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 26.2.2020

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε