ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις Νίκου Ηγουμενίδη σε Υπηρεσίες της πόλης του Ηρακλείου

Σε Περιφερειακό Τμήμα ΕΦΚΑ Αγροτών, ΟΠΕΚΑ, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Ηρακλείου και Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης βρέθηκε τις δύο προηγούμενες μέρες ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Σε κομβικής σημασίας και με κοινωνικό πρόσημο υπηρεσίες του Ηρακλείου βρέθηκε τις δύο προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με στόχο να ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα λειτουργίας των υπηρεσιών αλλά και για να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.

-Στο Περιφερειακό Τμήμα του ΕΦΚΑ Αγροτών ο Νίκος Ηγουμενίδης συναντήθηκε τόσο με τον προϊστάμενο κ. Εμμανουήλ Μαρκάκη όσο και με τους εργαζόμενους του Τμήματος, ενώ ενημερώθηκε για τις τρέχουσες ανάγκες σε δυναμικό και σε σημαντικά υπηρεσιακά ζητήματα του Τμήματος.

-Στο ίδιο κτίριο, στον ΟΠΕΚΑ (Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης), ο Νίκος Ηγουμενίδης είχε μακρά συνομιλία με τους εργαζόμενους του χώρου για κρίσιμες πλευρές που απασχολούν τους εργαζόμενους, τις ανάγκες σε προσωπικό, χρόνιες παθογένειες του Δημοσίου, σημαντικά ζητήματα λειτουργίας του μηχανογραφικού και ηλεκτρονικού συστήματος για την άρση αδικιών και άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν στα προνοιακά επιδόματα.

-Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης ο Νίκος Ηγουμενίδης συναντήθηκε με τον περιφερειακό Διευθυντή κ. Μανώλη Καρτσωνάκη. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με αντικείμενο τα θέματα Παιδείας και τα τρέχοντα ζητήματα της Εκπαίδευσης.

– Στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Ηρακλείου ο Νίκος Ηγουμενίδης συνομίλησε με τους εργαζόμενους των Τμημάτων και τέθηκαν στο τραπέζι προγράμματα των αγροτών (αναμπελώσεων, ενισχύσεων κλπ), ζητήματα ποιοτικού ελέγχου φυτικών προϊόντων. κτηνοτροφικού τομέα και αλιείας, καθώς και υπηρεσιακά ζητήματα.

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 13.6.2019

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο
Για να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και γνωρίζεις για τις δράσεις μας.
Γράψε απλά το email σου!
Εγγραφείτε